43+ Kareena Kapoor Ve Salman Khan Filmleri

Hint sinemasının yıldız isimlerinden Salman Khan filmleri ile karşınızdayız. My Name Is Khan 2010 - IMDb.


Salman Karishma Kareena Bollywood Celebrities Kareena Kapoor Pics Kareena Kapoor

2011 yapımı Bodyguard Yakın koruma filmi zengin bir iş adamının kızına tuttuğu yakın koruma ile.

Kareena kapoor ve salman khan filmleri. The movie cast included Kareena Kapoor Khan Salman Khan and Raj Babbar as lead characters. Check It Out Bodyguard 2011 Bodyguard is a Siddiquie directorial. Bodyguard Yakın koruma Konusu.

Karan kızı Suman ile köyde yaşar Dubaiye iş için gitmek zorunda kalınca çocukluk arkadaşı Kishenden kızına bakmasını ister. Televizyon sunucusu model ve oyuncu olan Salman Khan Sultan of Bollywood God of Bollywood gibi lakaplarla. Bir gece Balwant ve hamile eşi trafik kazası geçirmektedir.

Anzeige Neue DVDs jetzt vorbestellen. Also Read Kareena Kapoor Khan Follows Many Non-Bollywood Celebrities On Social Media. Oyunculuğa 1973 yılındaki Yaadon Ki Baaraat filmiyle başlayan Hint sinemasının nam-ı diğer Bollywoodun efsanevi aktörlerinden olan 53 yaşındaki Aamir Khanın en iyi 15 filmini sizler için derledik.

Salman Khan Alok Nath Reema Lagoo Bhagyashree Rajeev Verma Senaryo. Kabir Khan yönetmenliğinde beyazperdeye aktarılan Bajrangi Bhaijaan filminin başrollerinde Salman Khan Kareena Kapor Meher Vij ve Harshaali Malhotra rol almaktadır. Bilgisayar ve Hukuk gibi çok farklı dallarda eğitim gördü.

Komediden bilim kurguya birçok tür filmde birçok farklı karakteri canlandıran efsane aktör Aamir Khanın oynadığı. Bajrangi Bhaijaan 2015 Promotion Events Full Video Salman Khan Kareena KapoorThis video is a Full pack of all promotional events like Bajrangi Bhaijaan Pos. OyuncularAamir Khan Kareena Kapoor Nawazuddin Siddiqui Shernaz Patel YapımcıAamir Khan Farhan Akthar Ritesh Sidhwani Tür2012 720p filmler Aamir Khan Dram Gerilim imdb 7 ve ustuKareena Kapoor Rani Mukerji Suç Türkçe Altyazılı Yapım Yılı2012 SenaryoFarhan Akhtar Reema Kagti Zoya Akhtar ÜlkeHindistan Süre131 dakika.

Chopranın film ve müzik marifeti filme dramatik bir hava kalmıştır. Bodyguard Yakın koruma Konusu. Konuşamayan Pakistanlı küçük bir kız çocuğunun Hindistanda tedavi.

En İyi Aamir Khan Filmleri. Hep aynı tür rolleri alan Kapoor Chameli filminde Chameli adlı bir seks işçisini canlandırdı 2004. 2011 yapımı bu filmin baş rollerine Salman Khan ve Kareena Kapoor hayat veriyor.

Bu romantik komedinin sevilmesine neden olan süperstar Kareena Kapoorın canlandırdığı sıradan Punjabi kızı Geet Dhillon trende Aditya Shahid Kapoor ile tanışır ve ailesiyle tanışması için ikna eder. Balwant Singh Sartaj Rananın Raj Babbar üstün yetenekli korumasıdır. Film asperger sendromuyla başı dertte olan bir Müslüman sıkıntılarına çare bulmak için ABD başkanına derdini anlatmaya karar vermektedir.

Filmiyle tüm dünyada tanınmaya başladı. Shahrukh Khanın en iyi filmleri arasında gösterilen My Name Is Khan Hintli yönetmen Karan Johar tarafından beyazperdeye aktarılmıştır. Aamir Khanın En Önemli Filmleri.

Anzeige Neue DVDs jetzt vorbestellen. Maine Pyar Kiya 1989. Jab We Met 2007 Yönetmen.

The plot of the film revolves around the daughter of a wealthy nobleman who secretly falls in love with her bodyguard. Bu film kariyerinin dönüm noktası oldu. 2001 yapımı Kabhi Khushi Kabhie Gham.

Bodyguard Yakın Koruma baş rolünü Salman Khan Ve Kareena Kapoorun paylaştığı 2011 yapımı bir aşk filmidir. 2005Dram ve romantizmin bir arada işlendiği filmde Salman Khana Kareena Kapoor eşlik ediyor.


Salman Khan And Kareena Kapoor Khan S Throwback Picture Goes Viral Hindi Movie News Times Of India


Kareena Kapoor Khan And Salman Khan Have Appeared Together In These Movies Together


0 Response to "43+ Kareena Kapoor Ve Salman Khan Filmleri"

Posting Komentar